keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Jos meinasitte, että kummitukset on minut vieneet kun ei mitään kuulu, olette ikävä kyllä väärässä :)

Aina välillä sattuu ja tapahtuu asioita, joiden vuoksi ei blogi ole kovinkaan korkealla prioriteettilistallani ja tällä kertaa ne asiat liittyvät lapsiimme. Olemme saaneet muistutuksia siitä, että terveys on kultaakin kalliimpi asia.

Mutta kaiken tän keskellä olemme saaneet myös ilouutisia. Vanha kotimme odottaa enää vain kauppakirjojen allekirjoitusta ja sitten se murhe on nostettu harteiltamme.
Tuo vanhan kodin kauppa on se, joka on meitä estänyt saamasta uutta lainaa ulos tätä taloa ja remonttia varten, mutta nekin paperit olisi ensi viikolla allekirjoitettavana ja pääsemme VIHDOIN tekemään remonttia rahan kanssa eteenpäin.
On olleet piinallisia kuukausia, kun ei ole voinut olla varma oikein mistään. Ja nyt koputan puuta *kopkop*  :)

Mitähän muuta....no, ainakin makasiini on myytävänä! Ostakee pois, meidän varat ei riitä! Hinta on 15 000e ja siitä saisi maailman ihanimman 2h+iso tupa+parvi.
Kyllä harmittaa, ettei meillä ole siihen juuri nyt mahdollisuutta, mutta toivottavasti sen poimii joku, joka osaa arvostaa. Saa samalla maailman mukavimmat naapurit ;)

Tämä oli nyt vain tällainen "hei mäkin olen vielä hengissä"-postaus, ensi kerralla esittelen rinta rottingilla jotain mitä ollaan saatu aikaan.



3 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki on jo vähintään parempaan päin ja mielellään hyvin. Tsemppiä ja voimia sinne teille.

    Ja onnea asuntokaupoista, varmasti ihanan huojentavaa. Makasiinin ostaisin heti jos voisin, kuulostaa oikein ihanalta ja naapuritkin olisi varmasti erittäin mieluisat :)

    VastaaPoista
  2. Onnea asuntokaupoista ja terveiset Pikkaralan asemalta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista Mustikkametsään ja myös sinne Pikkaralaan!

    VastaaPoista