maanantai 21. lokakuuta 2013

Hei, me muutettiin!

Yläkerrasta alakertaan :)

Keittiö on alhaalla vieläkin kesken, mutta muuten alkaa näyttää hyvältä ja mikä ihan kuningasta: ei enää nukkumista olkkarin nurkassa!

Picture or didn't happen? Jos vähän vilautan..



Illalla me möllöteltiin tuossa pikkumiehet kainalossa ja 3v tuumi, että tästä on kiva katsella tähtiä <3

Makkarin lattiaan jäi nyt vielä muovimatto, se oli liimattu betonilaattaan kiinni (osa talosta on hiekkatäyttölaatalla) ja tuumin, että ihan kaikkea ei tarvitse tänä vuonna toimittaa valmiiksi saakka.

lauantai 12. lokakuuta 2013

Maanisremontiivinen


Nykyisin aina jossain on maalia, siis siellä minne sitä ei kuuluisi. Jos ei ole jäänyt sormiin tai ihoon kiinni, niin sitten sitä on tukassa.

Koitan käyttää pieniäkin hetkiä hyödyksi että saa taas tätä projektia eteenpäin.Kun käyn alakerrassa, sutaisen pienen pätkän listaa pensselillä ja kannan jonkin kalusteen alakerran salin läjästä samalla vauhdilla yläkertaan vinttiin parempaan jemmaan. Tarkoittaa siis sitä, että myös vaatteisiin jää muistoja.

Ruokailuhuone keittiön kyljessä alkaa näyttää siltä kuin pitääkin. Kaipailee enää kalusteita, verhotankoja, lamput ja sellaista. Mutta pohja sille kaikelle on nyt tehty :)

Viereinen huone on seuraava. Onko se nyt sitten jonkinmoinen salonki..
Työhuoneeksi se meille tulee ja ipanoiden leikkihuoneeksi. Ja sitten makkari. Kunhan teiniä näkyisi sen verran kotona, että saataisi häädettyä hänet sieltä pois ;)

Keittiö on surkeasti vielä kesken...mies ei ole ehtinyt putkihommiin ja loppua muovimattoa vaneereineen ei saa poistettua ilman että tunkilla nostamme puuhellan kahdelta sivulta ilmaan. Kunhan ne on tehty, niin kaikki sujuu sen jälkeen kuin vettä vaan? Sanokaa nyt kyllä, mun mieliksi?

Oliko tässä riittävästi hommaa kuudelle viidelle seuraavalle viikolle? Onneksi mulla on maaninen vaihde silmässä ;)

Pakollinen kuvapläjäys loppuun, mukana myös yks helkkarin rakennustikashärdelli, joka saa mut itkupotkuraivarien partaalle joka kerta kun niitä täytyy johonkin suuntaan alkaa vääntämään:


 


sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Perhosia laatikossa ja vähän vatsassakin










Viikonloppu on todella syksyinen, lehdet sataa puista alas ja maa on keltaoranssi. 
Mietin juuri että ensi viikonloppuna taitaa minulla olla treffit haravan ja herra Baileysin kanssa ;)









Eilen tulin penkoneeksi viimeisenkin roinalaatikon, joka viime viikonlopun kouluhuutokaupasta tarttui mukaan. Laatikosta paljastuikin aika miellyttävä yllätys:



Pienissä nahkaisissa vitriinirasioissa asuvat kauniit perhoset löytävät varmasti paikan pikkuhiljaa valmistuvasta alakerrasta. En vaan millään malttaisi odottaa, iltaisin ei meinaa tulla uni silmään kun sisustan alakertaa kuumeisesti mielessäni :)
Samaan aikaan yläkerta alkaa näyttämään aina vain enemmän räjähtäneeltä, kun ei enää innosta laittaa täällä nurkkia nätiksi. Tämähän jää meidän teinien valtakunnaksi, tuskin menee päivääkään kun täällä on täysi kaaos päällä kun vanhemmat muuttaa alakertaan..

Lempivalaisimeni löysi uuden paikkansa

Patterit saivat ylleen alkuperäiset värinsä.
Ja taas lattianmaalausta..


Hauska yhteensattuma oli kun mietin uskallanko maalata patterit oksidinvihreiksi kunnes huomasin valkoisen maalin alta pilkottavan juuri tämän sävyisen maalikerroksen. Helpotti päätöstä kummasti :)

Ikäväkseni sain huomata että ei lattiamaalin sävy ollut samaa mitä se viimeksi oli. Tämä alkaa olemaan toistuva kuvio käyttämämme rautakaupan maalinsekoituksen kanssa. 
Käytin maalin kuitenkin lattian ensimmäiseen kerrokseen ja haen toisen purkin tummentaakseni sävyä oikeaan asteeseen. Ja sitten taas maalataan! (Jaa miten niin alkaa jo kyllästyttämään..mut hei, näiden huoneiden jälkeen enää parisataa neliötä jäljellä! Ehkei kuitenkaan enää tänä vuonna, en edes ajattele lattiaremppaa ennen ensi kesää.)

Ai niin, jaan kanssanne pienen vinkin: Vaikket maalaisikaan itseäsi nurkkaan, niin älä unohda kännykkääsi maalatun huoneen ikkunalaudalle. Se harmittaa ihan kummasti, etenkin kun odotat puhelua.